Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΙ ΓΚΑΒΑΛΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία μας «ΕΥΡΩΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ» ΑΦΟΙ ΓΚΑΒΑΛΙΑ ΟΕ , ξεκίνησε την πορεία της το 1986 στη Θεσσαλονίκη.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Καλοχώρι Θεσ
σαλονίκης σε μια ενιαία μονάδα που περιλαμβάνει, γραφεία, αποθήκη και έκθεση.

Δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και εμπορία δαπέδων όλων των κατηγοριών όπως:

• Δάπεδα laminate, ξύλινα πατώματα σε ημιμασίφ και μασίφ μορφή

Deck εξωτερικού χώρου

Δάπεδα PVC επαγγελματικής χρήσης όλων των κατηγοριών

Δάπεδα Linoleum

Δάπεδα Αθλητικών εγκαταστάσεων

Συστήματα Προστασίας για τοίχους, πόρτες, χειρολισθήρες

Επίσης στην αποθήκη μας υπάρχουν όλα τα βοηθητικά και συμπληρωματικά υλικά για την απαιτούμενη εφαρμογή των παραπάνω, έτσι ώστε ολοκληρωθεί ή σωστή εφαρμογή τους, όπως πάσης φύσεως προφίλ για τα δάπεδα laminate/ξυλείας/pvc, κόλλες pvc & linoleum, αυτοεπιπεδούμενα ισοπεδωτικά και πολλά άλλα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής αισθητικής από τις πλέον κορυφαίες εταιρείες της αγοράς στον τομέα τους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλες ποσότητες. Φιλοσοφία μας εξαρχής είναι η εισαγωγή προϊοντων άριστης ποιότητας με όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία μας:

• Είναι αποκλειστικός εισαγωγέας του κορυφαίου Οίκου του εξωτερικού KRONOTEX GmbH, leader της παγκοσμίου αγοράς, μεγαλύτερου σε παραγωγή & σε πωλήσεις laminate στον κόσμο.
Το εργοστάσιο της Κronotex είναι υπόδειγμα κάθετης παραγωγής (εισαγωγή κορμών δένδρων, μετατροπή σε hdf, παραγωγή laminate). Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, το επαναστατικό κούμπωμα τελευταίας γενιάς express clic και η σχολαστική σημασία στην οικολογική κατασκευή (αναλυτική αναφορά στην ιστοσελίδα μας), καθιστούν την
Kronotex πρωτοπόρο, και τα προϊόντα της, σημεία αναφοράς για τον ανταγωνισμό. Η υψηλή συμπίεση και κατασκευή του υλικού hdf γίνεται με τρόπο που το καθiστά άνθυγρο.

• Είναι επίσημος εισαγωγέας των προλουστραρισμένων ημιμασίφ ξύλινων δαπέδων του πιστοποιημένου ισπανικού εργοστασίου INTASSA – GALPARKET. Με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ξύλων, σε μονοσάνιδα και τρισάνιδα, καθώς επίσης και με γκάμα από βαμμένους δρυς.

• Είναι επίσημος εισαγωγέας του κορυφαίου γαλλικού Οίκου GERFLOR όπου μετά την συγχώνευση με άλλες εταιρείες του εξωτερικού προσφέρει επαγγελματικά δάπεδα όλων των κατηγοριών (ομοιογενή, ετερογενή, αντιολισθητικά, αντιστατικά, αγώγιμα), αθλητικά δάπεδα ΤARAFLEX, δάπεδα linoleum DLW, μοκέτες σε πλακίδια GRADUS, συστήματα προστασίας SPM, προφίλ και εργαλεία τοποθέτησης ROMUS.

• Είναι εισαγωγέας του ουγγρικού Οίκου GRABOPLAST που προσφέρει επαγγελματικά και οικιακά δάπεδα όπως αθλητικά δάπεδα (ξύλινα & pvc), δάπεδα χορού και εκδηλώσεων, ομοιογενή δάπεδα, ετερογενή δάπεδα, αντιολισθητικά κ.α.

Αναλυτική αναφορά για όλα θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Floor
Studio

Δείτε και συγκρίνετε τα δάπεδα!

Kronotex Collection

Εμπνευστείτε μέσα από υπέροχους συνδυασμούς