Αρχική » IVC group – ITEC / Ultimo

IVC group – ITEC / Ultimo

Όταν η IVC ιδρύθηκε το 1997, θέσαμε ως στόχο ταχείας ανάπτυξης το να γίνει ένας ανεξάρτητος παίκτης στην αγορά των καλυμμάτων δαπέδων παγκοσμίως, με προϊόντα για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Έχουμε τώρα περισσότερα από 1.200 μέλη στον όμιλο της IVC, κατανεμημένα σε τρεις επιχειρήσεις.

Η IVC International αναπτύσσει και κατασκευάζει πατώματα βινυλίου σε δύο state-of-the-art μονάδες παραγωγής: IVC Avelgem στο Βέλγιο (στην περιοχή της έδρας του ομίλου) και IVC Wiltz στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. Έχουμε επίσης πέντε κέντρα διανομής στη Ρωσία και την Πολωνία να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τόσο γρήγορα όσο την υπόλοιπη ήπειρο.

Ο διεθνής οργανισμός πωλήσεων της IVC παράγει εμπορεύματα κάτω από τις εμπορικές ονομασίες LEOLINE και ITEC για χονδρεμπόρους / συνεργάτες λιανικής και εργολάβους σε 120 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η IVC ΗΠΑ ήταν αρχικά ένα κέντρο επιμελητείας, αλλά το καλύτερο σε επιδόσεις εργοστάσιο βινυλίου του κόσμου χτίστηκε στο Dalton (Γεωργία), κατά τη διάρκεια του 2010.

Τοπικά αναπτύσσονται και κατασκευάζονται ρολά αποστέλλονται στους συνεργάτες μας από αυτή τη νέα Βόρειας Αμερικής έδρας στο Dalton και το κέντρο διανομής μας σε Rancho (Καλιφόρνια).

Ενώ οι δύο άλλες μονάδες επικεντρώνονται στα ρολά πατώματος βινυλίου, η Moduleo είναι ο ειδικός σε υψηλής ποιότητας modular πλαστικά δάπεδα.

Ένα πλήρες φάσμα ανακυκλώσιμων σχεδίων δαπάδων κατασκευάζονται με οικολογικά ασφαλή τρόπο σε μία οικολογική μονάδα, τη μοναδική του είδους της, στον τόπο παραγωγής Avelgem (Βέλγιο).

Στην IVC, το σύνθημά μας είναι «Ποτέ μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου». Πάντα να αναζητάς τρόπους για να βελτιωθείς.

Να είστε βέβαιοι, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε μαζί με τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους μας και τους προμηθευτές μας.

Εν τω μεταξύ, σας ευχόμαστε μια ευχάριστη επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Floor
Studio

Δείτε και συγκρίνετε τα δάπεδα!

Kronotex Collection

Εμπνευστείτε μέσα από υπέροχους συνδυασμούς

Μενού