Σκεφτόμαστε οικολογικά

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οι καινοτομίες είναι απαραίτητες για μία κερδοφόρα ανάπτυξη. Γνωρίζοντας αυτό, προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε την έρευνά μας και τις αναπτυξιακές μας δραστηριότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουμε καινοτομίες που αποδίδουν και μας κάνουν επιτυχημένους στην αγορά. Το θεμέλιο της επιτυχίας των επιχειρήσεων μας είναι οι υπάλληλοί μας, οι οποίοι εργάζονται με ξύλο, μια φυσική πρώτη ύλη, με κίνητρο, ενδιαφέρον και δημιουργικότητα.

Η KRONOTEX είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στον κόσμο που προσφέρει ένα πλήρες σύστημα δαπέδου laminate: δάπεδα μεταξύ έξι και 12 χιλιοστών πάχους με βινύλιο ή επενδεδυμένες επιφάνειες (σε ορισμένες περιπτώσεις με χρήση δέσμης ηλεκτρονίων) και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία «Clic».

Οι πελάτες μας, σε περισσότερες από 70 χώρες είναι τώρα απόλυτα πεπεισμένοι για τα οφέλη που προσφέρονται από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του προϊόντος «Generation Clic», όπως η ολόπλευρη σφράγιση άκρων προκειμένου να κρατηθεί η υγρασία έξω.

Στο μέλλον, επίσης, θα συνεχίσουμε να προωθούμε ένα κλίμα εμπνευσμένης δημιουργικότητας ώστε να επιτύχουμε περαιτέρω εισαγωγή νέων ιδεών στην αγορά των
υλικών με βάση το ξύλο.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα δάπεδα Kronotex όχι απλώς πληρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, αλλά τις υπερβαίνουν με συνέπεια!
Αυτό είναι δυνατό επειδή η Kronotex υιοθετεί μια πλήρως ολοκληρωμένη προσέγγιση για την παραγωγή (από το δέντρο μέχρι την τελική σανίδα), και έχει πολλές συσκευές ελέγχου και μέτρησης στη διάθεσή της.

Για το λόγο αυτό, η Kronotex μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που είναι σύμφωνες με τη νομοθεσία. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ σκληρά για να βρείτε κάποιο άλλο παραγωγό που να μπορεί να κάνει το ίδιο.

Η Kronotex GmbH & Co KG παρέχει στους αγοραστές εκτός από την απρόσκοπτη εγγύηση βάσει του νόμου, μια πρόσθετη εγγύηση που καλύπτει την αντοχή στην τριβή της επιφάνειας του δαπέδου.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Φέρουμε διπλή ευθύνη. Η πρώτη ευθύνη μας είναι για την κοινωνία, η οποία περιλαμβάνει την επιτυχία όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ασφάλεια στους εργαζόμενούς μας. Η δεύτερη είναι να στραφούμε στην τεράστια πρόκληση της προστασίας του κλίματος, διατηρώντας τα πεπερασμένα αποθέματα των ορυκτών καυσίμων και συντελώντας στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Χρησιμοποιούμε φυσικές πρώτες ύλες – ξύλο – και περιβαλλοντικά συμβατά συνδετικά για να φτιάξουμε σύγχρονα υλικά με βάση το ξύλο, βασισμένα σε οικολογικά προφίλ για υγιεινά και φιλοπεριβαλλοντικά προϊόντα.

Όλα τα προϊόντα KRONOTEX κατασκευάζονται με τη χρήση μιας σταθερά φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασίας και συμμορφώνονται με τις πιο απαιτητικές τεχνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Έχουμε εφαρμόσει και ενσωματώσει ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας που ένας ανεξάρτητος φορέας έχει ελέγξει και πιστοποιήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του DIN EN 16001.

Μέσω αυτού του συστήματος, μειώσαμε τις ενεργειακές απαιτήσεις των κτιρίων, τον ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό και μεταφορές. Τα ποσά του απαιτούμενου νερού, της ενέργειας και των άλλων πόρων μετρώνται συστηματικά, καταγράφονται και κοινοποιούνται. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας περιλαμβάνει, επίσης, τη διενέργεια τακτικών ελέγχων και αξιολογήσεων της περιβαλλοντικής κατάστασης, καθώς και τη συνεχή τεχνική και οικολογική βελτιστοποίηση όλων των διαδικασιών. Μπορείτε να κατεβάσετε τα πιστοποιητικά που χορηγούνται για το σύστημα διαχείρισης της ενέργειας μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η επαγγελματική ασφάλεια και τα μέτρα για την προστασία της υγείας είναι στενα συνδεδεμένα με τις περιβαλλοντικές κατευθυντήριες γραμμές προστασίας της KRONOTEX σύμφωνα με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Τόσο η διοίκηση και όσο και οι εργαζόμενοι εργάζονται υπεύθυνα για να εξασφάλισουν υψηλής αξίας προϊόντα, βελτιώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιδόσεις μας. Στο φυλλάδιο «Αγαπώ τον πλανήτη μου … και φιλικό προς το περιβάλλον υλικά με βάση ξύλο», KRONOTEX παρουσιάζει και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η παραγωγή σύγχρονων υλικών με βάση ξύλο για την υγιή διαβίωση με συνέπεια φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και διαδικασίες.

Floor
Studio

Δείτε και συγκρίνετε τα δάπεδα!

Kronotex Collection

Εμπνευστείτε μέσα από υπέροχους συνδυασμούς